Viral Bisnes

Jimatkan Kos Iklan dan Maksimumkan Pemasaran Zero Kos Di Facebook

Jimatkan Kos Iklan dan Maksimumkan Pemasaran Zero Kos Di Facebook

Kini Anda Boleh Post Iklan Di Multi Group, Auto Join Group, Auto Add Friend & Hantar Inbox Message Kepada Rakan Dengan Mudah Tanpa Halangan Dan Semudah ABC. Automasikan Bisnes Anda Di Facebook Sekarang!

Software yang patut dimiliki oleh semua peniaga di Facebook.

KITFB atau AUTOFB (AutoFesbuk) adalah software untuk automasi di Facebook terutama di Facebook Group. Jika anda seorang peniaga online dan ingin jimatkan kos iklan dan pemasaran, maka software ini sesuai untuk anda.

Terdapat 4 Fungsi Utama

1. Auto Add Friends
=====================
Nak tambah rakan FB yang targeted bukan lagi perkara yang sukar untuk dibuat. Dapatkan UID atau Username pengguna FB dan biarkan sistem auto add mereka sebagai Friend anda.

Anda boleh dapatkan targeted Friends dari FB Group, Fanpage atau dari post yang mempunyai banyak engagement. Facebook wall anda lebih meriah dan jualan juga mudah berlaku jika anda dikelilingi kawan-kawan yang kena dengan target anda.

Anda juga boleh pilih sama ada untuk add sahaja atau auto send message kepada rakan baru setiap kali sistem hantar request untuk add mereka sebagai rakan FB anda.

Cari Senarai FB Friend Yang Sesuai

2. Auto Inbox Friend
=====================
Bina engagement dengan rakan-rakan FB anda melalui fungsi Auto Inbox Friends. Hanya klik extract dan sistem akan extract semua list FB Friend anda. Kemudian anda boleh hantar apa-apa mesej kepada mereka dengan sekali klik.

Anda boleh hantar mesej kepada rakan anda sama ada Text sahaja atau Text+Image. Tak perlu lagi guna kaedah manual untuk send message inbox kepada rakan FB anda. Rehatkan jari-jemari anda dan biarkan robot lakukan!

Tingkatkan Engagement Dengan Rakan FB

3. Auto Join Groups
=====================
Antara perkara yang menarik tentang Facebook adalah adanya Facebook Group. Di situlah tempat ramai targeted prospek berkumpul dan ramai juga peniaga online mempamerkan produk mereka untuk dapatkan jualan tanpa FB ads.

Dengan fungsi Auto Join Group, anda hanya masukkan keyword dan sistem akan search semua group yang ada di Facebook berdasarkan keyword yang ditetapkan. Kemudian, klik start dan sistem akan auto join group FB tersebut. Tak perlu lagi habiskan masa nak join satu per satu.

Mudah Untuk Join Multi Group di FB

4. Auto Post Groups
=====================
Nak optimumkan pemasaran di Facebook Group tapi penat nak kena post satu per satu? Kini tiada masalah lagi dengan adanya fungsi Autopost Group. Ini adalah fungsi yang paling digemari oleh para peniaga di Facebook terutama yang ingin jimatkan kos iklan.

Extract senarai group dari FB anda dan pilih group mana untuk anda hantarkan iklan. Dengan sekali klik, sistem akan mula hantar iklan ke group-group yang anda setkan. Work Smarter, Not Harder!

Mudah Untuk Post Iklan di FB Group

Antara Fungsi Lain dan Kelebihan Software KITFB
====================
Multiple Account
Multiple Posting
Anti-Banned Features
Free Updates
Group Support
Add-On Software
No Token Required
Support RDP Server
Auto Share + Bump Post

==================
"Kit Ini Sangat Sesuai Untuk Mereka Yang Sibuk Tetapi Dalam Masa Yang Sama Ingin Automasi Bisnes Mereka Di Facebook"

Jimat masa untuk posting dan anda boleh fokus kepada perkara yang lebih penting. Biarkan robot lakukan tugas anda secara automatik.

DAPATKAN SEKARANG
https://bit.ly/2X3hO0B
https://bit.ly/2X3hO0B
https://bit.ly/2X3hO0B

=========
Nota : Ada FREE GIFT:gift::gift: nak bagi lepas anda beli. Sila claim dengan saya lepas anda beli di link atas tu ye.
Klik link wasap ni untuk claim wasap.my/601135047696/nk.claimgift.kitfb