Viral Bisnes

100 Tools Usahawan Internet

Pendedahan ilmu & tools terbaik untuk usahawan internet gunakan semaksimum mungkin di hujung jari sahaja. Jimat kos, masa dan tenaga dengan apps, system, software & shortcut yang dibongkar dalam ebook terbaru ini.

Rahsia Bisnes Online
Yang Menguntungkan!

Inilah yang dinanti-nantikan usahawan pendedahan eksklusif rahsia terbaik yang boleh jimatkan kos sehingga 5 angka sebulan. Ilmu toolset ini adalah antara yang digunakan oleh para jutawan internet marketer dunia.

Contoh dalam ebook 100 Tools ini yang kami expose banyak tools penting untuk ‘perform’ setiap hari dalam business online terutamanya spt contoh dalam hp saya ada :

1 : Payment Gateway 
Tools ini untuk menjadikan close sales lebih mudah kerana data pelanggan akan disistemkan dan kita boleh repeat sales dengan database ini.

2 VPN : Virtual Private Network 
Tools ini dapat melajukan line internet dan protect data kita semasa layari internet daripada hacker atau mana-mana pihak yang nak spy aktiviti online. Bagi saya ini adalah secure gate untuk access content mahal dalam internet.

3 Autoreply Whatsapp 
Tools ini untuk melajukan kerja reply mesej whatsapp kerana jika ada 100 org mesej sama maka 100x apps ini akan autoreply jawapan yang cepat. Ini lebih padu dalam business anda

Rahsia Apps Terbaik !

Musim PKP ini kita boleh jimat masa, kos dan tenaga daripada pergi pasaraya mall kedai bersesak nak beli keperluan rumah adalah lebih baik kita beli onlie saja.

Apps banding harga ini memudahkan anda buat keputusan nak beli kat mana yang lebih murah dan jimat.

Boleh survey harga giant, tesco, mydin, aeon, the store, econsave, speedmart, potboy, lulu, shopee, lazada dan banyak lagi dalam apps ini sahaja.

Best kan ?

Sebenarnya ada banyak lagi rahsia nak dibongkar !

Semuanya dalam ebook ini….

Himpunan 100 jenis tools terbaik untuk usahawan internet dalam meningkatkan performance jualan setiap hari

Jimat lebih daripada 5 angka dengan menggunakan tools yang praktikal dan penting dalam proses pemasaran.Tidak perlu bersusah payah langgar dinding lagi kerana semua tools yang diberikan telah berjaya membantu ribuan peserta program kami sebelum ini yang telah berjaya menjimatkan masa, tenaga & kos.

Memudahkan usahawan untuk belajar close sales lebih pantas dengan pelbagai tools termasuk mengurus nombor whatsapp pelanggan dan group whatsapp lebih sistematik.

Majoriti tools lebih kepada zero cost marketing.


Kami bongkarkan juga satu sistem jualan hebat yang boleh automasikan bisnes anda lebih mudah dan pantas !

Malah sistem jualan hebat ini membolehkan anda :

Autopilotkan business 24 jam

Kutip data pelanggan

Auto follow up dgn 1 click sahaja

Whatsapp notification lebih murah dari sms/email

Auto send link produk selepas payment

Lebih ↑ focus = lebih ↑ income

Jimat kos, masa & tenaga

Memang terbaiklah supertools ini yang mana kami dah bongkar semuanya dalam ebook 100 Tools Usahawan Internet untuk anda grab segera.

Alhamdulillah dah ramai grab offer eksklusif ebook istimewa ini.

Hope anda pun leh grab sekarang…

Rebut sekarang…!

Kami berikan anda kupon diskaun bernilai RM100 untuk 50 orang terawal sahaja.

Segera rebut tawaran ‘terhad’ ini sekarang!

dan anda akan dapat join eksklusif dalam group whatsapp VIP untuk sedut ebook terbaik ini.

Berminat? Klik link bawah ni
bit.ly/2WHFKYq
bit.ly/2WHFKYq
bit.ly/2WHFKYq