USDTakeover

Kursus Strategi & Teknik Menjana Income Aktif/Pasif Minima 300 USD Sebulan

Kursus apa ye ni?

Dalam Kursus ini, anda akn didedahkan dengan ilmu dan cara untuk Membina perniagaan diperingkat antarabangsa yang bakal menjana income harian, mingguan, bulanan dan lifetime…atau selama mana anda nak dan ia boleh diwariskan.

Kalau kami tunjukkan cara menjana income minima sebulan 300 usd (RM1200+) Adakah ia bakal membantu anda? Cuba jawab dalam hati anda.😊 Mesti membantu sangat² kan.

Apa yang saya akan belajar dalam Kursus ni?

Anda akan diajar untuk bina bisnes anda sendiri dengan menjual produk digital tanpa perlu wasap dan follow up macam di Malaysia. Anda akan sistemkan proses jual beli sehingga anda dapat sales tanpa perlu anda monitor 24jam. Bisnes ini berkebolehan untuk menjana income usd sendiri tanpa anda sedar. Pasif income namanya.

Guna sepenuhnya teknologi yang ada. Bisnes yang akan dipersembahkan nanti jauh berbeza dengan pemahaman anda.

Itulah keunikan program Kursus ini kerana bisnes anda bakal menjana pendapatan dan bukan sekadar informasi atau tayangan kepada orang luar sahaja. Ia lebih dari itu.

Apa yang saya akan jual?

Anda akan jual produk digital seperti ebook/software & pelbagai lagi secara auto tanpa perlu wasap buyer untuk beli. Produk yang ada demand sahaja kita ajar anda untuk jual. Tak perlu nak pos² or bungkus².

Antara contoh produknya adalah ebook travel, ebook education, software, apps..itu just contoh sahaja. Ada teknik kita ajar nanti cara nak cari produk tersebut.

Produk yang ada demand sahaja kita ajar anda untuk masukkan. Tidak perlu ada produk sendiri pun.

Contoh Produk fizikal & digital

Saya kena layan customer ke untuk beli?

👉Oohh…tidak perlu. Kami akan ajarkan cara & strategi nya. Kita akan automasi (auto) aset tersebut supaya tidak ganggu kerja hakiki anda. Tidak perlu wasap bagai. Tidak perlu layan customer anda untuk beli.

👉Anda nak biarkan ia berbulan² lamanya pun tiada masalah kerana kita dah siap² kan setting dah.

Semua kita ajarkan dalam video & fbgrup. Anda boleh wariskan aset ni pada anak anda. So anak anda dah ada USD income dah bila besar nanti.

👉Yang best nya sekarang adalah currency/ matawang USD convert ke RM sangat tinggi, iaitu 4 kali ganda.

Tiba dah masanya untuk kita plan game USD ni & run sama² dalam grup yang akan dibantu oleh cikgu berpengalaman dalam bidang pasaran antarabangsa.

Rate pada 26 Mac 2020

👉Dan lagi bestnya, anda bukan ada 1 bisnes je, malah anda boleh buat lebih dari 10 bisnes. (unlimited)

Bayangkan 1 bisnes minima untung/hasil sebulan 300usd= RM1200,

Kalau 10 bisnes untung/hasil RM12,000

(Disclaimer : Result berbeza setiap student)

👉Ada lagi tau…haa..kita akan ajak student yang join nanti ke next projek usd kita yang lagi advance. Betul2 kita nak bantu anda keluar dari masalah kewangan atau yang nak saving lebih.

=========

Kita berniat baik nak bantu sama² jana income tahun 2020 ni. Hanya yuran untuk guide & support sahaja kita perlukan.

Modal tidak perlu besar pun sebab kita guna cost paling minima. Ibarat free cost lah. Kita xmain paid ads pun.

Jom lihat testimoni sedikit

Disclaimer : Result berbeza pada setiap individu.

Berminat?

Terhad untuk 100 orang terawal sahaja.

➡Jika anda betul² serius nak tambah kewangan anda,
➡Jika anda dah tiada cara lain untuk tambah kewangan
➡Jika produk anda jual sukar nak jualctime sekarang

Atau pelbagai lagi masalah anda, jom daftar hari ni. Rebut peluang antara 100 terawal.

Dalam situasi sekarang ni anda kena sentiasa positif. Gunakan time perintah duduk rumah ni dengan tambah ilmu.

Waktu beginilah sesuai untuk kita manfaatkan teknologi yang ada dengan kita sekarang. Internet, handphone, laptop dan sebagainya. Waktu ni lah kita patut guna semua tu untuk belajar. Alang² duduk rumah je. Kan…

Ada OFFER YURAN SPECIAL kami nak bagi sempena Perintah Kawalan Pergerakan ni. Anda nak tahu?

Jom klik link ni untuk tahu offer nya
(klik je ye, memang akan ke wasap Cikgu Ena)
wasap.my/601135047696/kursus.usdtakeover

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

Anda boleh tengok sedikit info dan testimoni di Page Official kami

https://www.facebook.com/ViralincomeUSD/

Nak lawat² facebook sy pun boleh

https://facebook.com/cikguena6

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

Ada OFFER SPECIAL kami nak bagi sempena Perintah Kawalan Pergerakan ni. Anda nak tahu?

Jom klik link ni untuk tahu offer nya
(klik je ye, memang akan ke wasap Cikgu Ena)
wasap.my/601135047696/kursus.usdtakeover

⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇

https://telegra.ph/Frequently-Ask-Question-FAQ-04-14